Eve-Lynn
(geboortejaar 2016)

Welkom bij Bobble World, waar fantasie en mode samenkomen in elke handgemaakte haar-bobble! Opgericht door de zeer jonge en inspirerende Eve-Lynn Seedorf, biedt Bobble World een charmante collectie van kleurrijke en unieke haaraccessoires. Deze bobbles zijn perfect voor elk meisje dat haar stijl wil laten schitteren.

Al op 5-jarige leeftijd vertelde Eve-Lynn haar ouders dat ze een eigen onderneming wilde middels de verkoop van accessoires. Eve-Lynns droom werd werkelijkheid toen werd gezien dat ze dezelfde ondernemende geest als haar ouders heeft. Zij besloten haar in haar droom te ondersteunen. Samen creëerden ze een wereld van vreugde en creativiteit, waarin elk meisje zich bijzonder kan voelen. 

Dream big! Eve-Lynn haar ultieme droom is om een eigen winkel te hebben. Hiermee wil ze genoeg verdienen om zo meisjes die het minder breed hebben een bobble cadeau te doen. Zo draagt ze bij aan een wereld waarin elk meisje zich gewaardeerd en mooi voelt. Bij de aanschaf van één bobble, breng je haar dichter bij deze droom. 

Dus: verrijk je look met een Bobble World accessoire en wees onderdeel van een beweging die stijl en liefdadigheid verenigt. 

Bedrijfsnaam

Bobble World

Productinformatie

Voor onze producten maken wij gebruik van unieke kralen en hoogwaardige rekbare elastiek. Deze rekt niet uit. 

Prijs

Vanaf €3,-

Stay connected

Maak kans op een CREAparty
Popcorn & Suikerspin
2 uurtjes, max 50 personen

Doneer minimaal €25,- voor
KidsFest en ding mee naar deze prijs!

Alleen voor inwoners van Nederland
Als je dit al gedoneerd hebt, doe je uiteraard mee