Giomar
(geboortejaar 2014)

Giomar alias DJ G-Vencio is in het najaar van 2022 begonnen met het volgen van DJ-lessen bij de Dutch DJ University. Het vindt het leuk om te ontdekken welke beats en nummers bij elkaar passen. Door goed te luisteren en vervolgens te mixen, weet hij een verrassende combinatie te maken. 

Zijn missie is om een grote naam te worden in de DJ scene. Als ultieme droom ziet hij zichzelf op een groot festival in Amerika draaien. Inmiddels doet hij al ervaring op bij grote festivals in Nederland. Hij heeft onder andere op het Kwaku Festival 2023, ADE 2023 en Het Cinekid Festival gedraaid. Deze lijst gaat zeker nog langer worden, dus hou DJ G-Vencio in de gaten!

De sets die hij draait zijn wisselend. Het hangt namelijk af van het evenement, de doelgroep en de wensen van de klant. Voor de klant heel fijn om maatwerk te hebben en voor Giomar weer een extra gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen door die uitdaging aan te gaan. Hij geniet van elk optreden en geniet intens als hij ziet dat het publiek er ook plezier aan beleeft. 

Bedrijfsnaam

DJ G-Vencio

Productinformatie

DJ set voor feesten en evenementen

Prijs

Gage is minimaal €50,- per uur
Prijs is in overleg met de klant

Social media

Maak kans op een CREAparty
Popcorn & Suikerspin
2 uurtjes, max 50 personen

Doneer minimaal €25,- voor
KidsFest en ding mee naar deze prijs!

Alleen voor inwoners van Nederland
Als je dit al gedoneerd hebt, doe je uiteraard mee