Breaking news!

Achter de schermen ben ik bezig geweest met het bedenken van een evenement. In mijn hoofd speelde het al een tijdje af, maar ik had nog niet de tijd om het uit te werken. Dit heb ik inmiddels wel gedaan en de vergunning aangevraagd. Terwijl dit liep, lanceerden we de CREAkidz. Niemand wist waar ik ondertussen mee bezig was, maar er waren twee moeders die me vroegen of ik niet een markt voor CREAkidz wilde organiseren. Deze twee moeders heb ik toen wel gezegd waar ik mee bezig was. En ja, er is zeker ook (vooral) plek voor de CREAkidz om daar te shinen.

Vandaag belde de gemeente om nog iets bij mij op te vragen. Ik vroeg hoever ze waren met de vergunning en hoe groot de kans was dat het evenement door mag gaan. Als ze van mij de informatie ontvangen, dan zijn er verder geen bezwaren, kreeg ik te horen. Ik ben blij he!

Gister heb ik al op facebook een evenement aangemaakt. Daar is een gofundme link te vinden, voor wie dit evenement wil supporten. En komende maand ga ik potentiële sponsoren benaderen.

In het kort: het wordt een indoor festival met als hoofddoelgroep kinderen. Voor de volwassenen is er een indoormarkt, waarvan een aantal kramen behelst worden door de CREAkidz. En er is nog meer, maar daarover hoor je in de loop van de tijd meer. Laat me eerst wat financiën ready krijgen voor dit event. Maar dan weten jullie what’s popping! Ik heb er nu al onwijs veel zin in!!!

Share the Post:

Maak kans op een CREAparty
Popcorn & Suikerspin
2 uurtjes, max 50 personen

Doneer minimaal €25,- voor
KidsFest en ding mee naar deze prijs!

Alleen voor inwoners van Nederland
Als je dit al gedoneerd hebt, doe je uiteraard mee