CREAkid DJ G-Vencio

Seriously!!! Ik was flabbergasted toen ik hoorde dat deze jongen, Giomar, bezig is met het DJ vak. En toen ik video’s zag, was ik direct verkocht! So smooth, superrustig staat hij achter zijn draaitafel, terwijl hij ondertussen gewoon dikke mixes laat horen. Just wauw wauw wauw! En dan is hij zó jong. Zijn bouwjaar is 2014, you do the math.

Toen ik besloot om kinderen een platform te geven, was hij zeker één van de kinderen die ik erop wilde. Het moment dat ik begon met het organiseren van KidsFest wist ik 100% dat ik hem hiervoor zou boeken.

Ik wilde het eigenlijk nog niet verklappen, maar ik ben té enthousiast, dus ik ga het gewoon zeggen: Mister DJ G-Vencio is één van de DJ’s van KidsFest. Hoe vet is het dat een kind gaat draaien op dit event voor kinderen. Het is dan ook gelijk een event dóór en mét kinderen.

Dus: heb jij wel zin in een feestje? Kom dan naar het event toe en geniet van de mixen die hij maakt. Voor ieder evenement heeft hij weer een andere mix, want ieder evenement heeft een eigen vibe. Hier weet hij goed op in te spelen, waardoor hij van meerdere markten thuis is. En hij vindt het leuk om te ontdekken welke beats en nummers bij elkaar passen en daar kan iets heel verrassends uitkomen.

Zijn missie is om een grote naam te worden in de DJ scene. Als ultieme droom ziet hij zichzelf op een groot festival in Amerika draaien. Inmiddels doet hij al ervaring op bij grote festivals in Nederland. En vanaf 4 mei kan hij KidsFest op zijn DJ CV plaatsen.

Ik kan niet wachten om hem live mee te maken. Hopelijk jij ook niet! Bestel je kaartje snel via hier

Share the Post:

Maak kans op een CREAparty
Popcorn & Suikerspin
2 uurtjes, max 50 personen

Doneer minimaal €25,- voor
KidsFest en ding mee naar deze prijs!

Alleen voor inwoners van Nederland
Als je dit al gedoneerd hebt, doe je uiteraard mee