Entertainment

Op KidsFest is er het volgende aan entertainment:

 

 

In de grote zaal draait DJ G-Vencio. Met hun opzwepende beats zorgt hij voor de sfeer terwijl jij geniet van al het moois en lekkers op de indoormarkt.

 

 

 

 

Ben jij al bekend met 360 graden photobooth? Een camera draait om jou heen en maakt tegelijkertijd een video. Deze video krijg je via de e-mail toegestuurd, zodat je een hele toffe herinnering hebt aan KidsFest. Met wie ga jij op de video? DPN Party Verhuur legt jullie met alle liefde vast.

 

 

In 2022 heeft Strongdsign de boekpresentatie van CREAMOES vastgelegd. Deze samenwerking is goed bevallen, zodoende is Strongdsign op KidsFest aanwezig als eventfotograaf.

 

 

Kinderen en stoelmassage. Is dit een combinatie? JAZEKER! En dat gaan de topper Alvino bewijzen. De kinderen kunnen een stoelmassage van max 7min krijgen. Dan kunnen zij ook eens ervaren wat een ontspanning je hiervan krijgt.

 

 

 

En ook Bibi is als masseur aanwezig. Een heerlijke stoelmassage voor de kinderen om ze even lekker te laten ontspannen, is wel aan haar toevertrouwd.

 

 

Voorlezen is mijn passie. Ik vind het gewoon geweldig om het te doen en, minstens zo belangrijk, ik zie het belang ervan in voor de ontwikkeling van kinderen.

Het voorlezen doe ik met veel plezier, zowel thuis aan mijn eigen kinderen als ook via voorleesmomenten aan andere kinderen. En om nog meer kinderen te bereiken stimuleer ik ouders ook graag om kinderen voor te lezen, voorzie ik hen van tips op het gebied van voorlezen en geef ik ook boekentips.

 

 

Een tafel heel luxe voor je aangekleed, lekker eten en bediend worden. Dit is wat je kunt verwachten bij de High Lemon van Vanessa, eigenaar van All Inclusive Catering. Toen zij hoorde van KidsFest was ze gelijk enthousiast om de kinderen in de watten te leggen. Voor slechts €3,50 geniet jouw kind van een ambiance waar je kind vast nog lang over gaat praten. En ze heeft ook iets leuks te doen voor de kinderen. Ik zou zeggen: meld je kind snel aan!

 

Share the Post:

Maak kans op een CREAparty
Popcorn & Suikerspin
2 uurtjes, max 50 personen

Doneer minimaal €25,- voor
KidsFest en ding mee naar deze prijs!

Alleen voor inwoners van Nederland
Als je dit al gedoneerd hebt, doe je uiteraard mee