Marktvendors

Met trots presenteer ik u……..
……….de marktvendors van KidsFest!
Bekijk vooral hun socials (klik op hun logo)

 

Earrings by Naiobe-Lee is het creatieve resultaat van een hobby die uitgroeide tot een bloeiende onderneming. Met een droom om ooit een eigen winkel te openen en haar producten via de groothandel te verkopen, zet Naiobe-Lee zich in om prachtige sieraden te creëren.

Earrings by Naiobe-Lee staat synoniem voor originaliteit en persoonlijke flair in de wereld van sieraden. De passie en liefde voor sieradendesign straalt door in ieder uniek gemaakte product.

 

Lucy is een creatieve ontwerpster die unieke oorbellen, tassen en T-shirts maakt. Zij is dit avontuur begonnen omdat ze zich niet herkende in de afbeeldingen op kleding die ze zag. Met haar creaties wil ze haar eigen visie delen met andere kinderen en tieners. Inmiddels maakt ze niet alleen T-shirts, maar ook oorbellen!

Alles wordt op maat gemaakt. Zo creëert ze niet alleen iets moois, maar ook iets unieks en dit doet ze met alle liefde voor jou.

 

Amaya biedt zorgvuldig geformuleerde affirmatiekaarten aan. Elke kaart die zij creëert, wordt met veel aandacht en liefde ontworpen en naar de drukker gestuurd, waarna Amaya persoonlijk de afwerking voor haar rekening neemt. Het kiezen van de verpakking, het inpakken van elke bestelling en het verzenden ervan zijn voor haar momenten van trots en vreugde. Glow by Amaya staat voor positiviteit en passie.

 

iishasworld gelooft dat iedereen mooi is op zijn/haar eigen unieke manier. Of je nu een melanin meisje bent dat op zoek is naar de perfecte haaraccessoires of een ouder die een geweldig cadeau wil vinden voor hun kind, iishasworld is de plek waar schoonheid en zelfliefde samenkomen. Ontdek snel de producten van iishasworld. En…..op KidsFest krijgen de eerste 100 kinderen -die willen- een hairextention van iishasworld in hun haar!

 

 

Jewellery made by Cas is een creatief en ondernemend merk dat zich specialiseert in het vervaardigen van mooie en betaalbare sieraden. Cassidy is begonnen met een doe-het-zelf pakket voor het maken van armbandjes. Dit is uitgegroeid tot een passie waarbij veel materialen worden aangeschaft om unieke en aantrekkelijke sieraden te creëren.

Jewellery made by Cas wil mensen blij maken met haar handgemaakte sieraden. Deze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze zijn ook toegankelijk voor ieders portemonnee.

 

Lisa’s Lusjes maakt handgemaakte gehaakte knuffeltjes. Deze knuffels wachten om door jouw kind geliefkoosd te worden. Niet alleen knuffels worden gehaakt, maar ook tassen/sleutelhangers/bloemstukken/versiering voor je mok. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Lisa haakt het. Bezoek ook vooral haar kraam!

 

Welkom bij Bobble World, waar fantasie en mode samenkomen in elke handgemaakte haar-bobble! Opgericht door de zeer jonge en inspirerende Eve-Lynn Seedorf, biedt Bobble World een charmante collectie van kleurrijke en unieke haaraccessoires. Deze bobbles zijn perfect voor elk meisje dat haar stijl wil laten schitteren.

 

 

Selfcare.jars.handmade ontwerpt positieve quotes die kinderen aanmoedigen en hun zelfvertrouwen stimuleren. Selfcare Jars zijn meer dan een product; ze zijn een ervaring die bedoeld is om elke dag positief mee te starten. Ze bevatten wijsheden die de jonge geest voeden en sterken. Koop vooral 2 Selfcare Jars: één voor jezelf en één om cadeau te doen aan een ander, zodat je niet alleen je eigen leven verrijkt, maar ook positiviteit verspreidt.

 

 

Cher A Taste maakt heerlijke Caribische producten. Denk aan: taarten, cupcakes, koekjes, broodjes en snacks. Kom genieten van al het lekkers dat zij aanbiedt.

 

 

Chocolade en sweets producten zoals donuts, wafels, aardbeien met chocolade, chocolade lolly’s, verrassing tasjes, chocolade cadeau pakketten, slagroom truffels, hazelnoot en pinda rotsjes, musket en Studentenflikken, cakepops, chocolade repen met verschillende noot soorten erin verwerkt.

 

 

Mirelda is empowerment coach en trainer voor kinderen. Vorig jaar heeft zij een 8-weekse groepsprogramma ontwikkeld. Zij helpt basisschoolleerlingen (8-12jr) met het vergroten van hun veerkracht, geluk en metale gezondheid. Online biedt ze inspiratie en producten omtrent deze thema’s aan. Ga vooral langs haar stand voor meer informatie.

 

Amy Ojers is schrijfster van het boek “Mickey het Nieuwetijdskind”. In dit boek staat hooggevoeligheid centraal. Zij heeft een diepgaande persoonlijke connectie met dit onderwerp. Haar persoonlijke reis van zelfontdekking en herstel deelt ze in dit inspirerende boek. Ze biedt jonge lezers een bron van begrip, empathie en de mogelijkheid om hun eigen pad van groei en veerkracht te ontdekken. Haar boek is op KidsFest te koop en wellicht signeert ze deze voor je!

 


Cocktailbabess maakt de lekkerste cocktails. Jammer genoeg kunnen ze deze niet op het event laten proeven, aangezien er geen drinken verkocht mag worden door de vendors. Maar zij hebben gelukkig nog meer te bieden: painten voor kinderen. En mocht je toch meer willen weten over hun cocktails, workshops en overige producten en diensten, dan geven ze je die met alle liefde

 

Het boek “Yaja! en haar krul” is ook te koop tijdens KidsFest! Yaja is een vrolijk meisje met haar in dansende krulletjes die vandaag op stap gaat met mama. Maar dan gebeurt er iets waarover Yaja echt even met mama moet praten. Mama luistert aandachtig en door de lieve woorden van mama komt alles weer goed. Het boek gaat over je zelfbeeld.

 

 

Als je in Purmerend poffertjes wilt eten, dan moet je bij Sid’s Poffertjes zijn. Het is dan niet vreemd dat hij de markt van KidsFest komt verrijken met zijn lekkernij.  Heerlijk voor de kleintjes, maar ook zeker voor de volwassenen!

 

 

 

 

 

Koi lechi’s – traditionele en bekende snoepgoed gemaakt van poedermelk

 

 

 

 

Alle producten en merchandise van CREAMOES zijn ook verkrijgbaar op KidsFest

 

 

De zoute popcorn en de suikerspinnen van Sefon die móet je geproefd hebben. Naast de standaard suikerspinsmaken, heeft hij nog een paar verrassende smaken voor jou in petto.

 

Share the Post:

Maak kans op een CREAparty
Popcorn & Suikerspin
2 uurtjes, max 50 personen

Doneer minimaal €25,- voor
KidsFest en ding mee naar deze prijs!

Alleen voor inwoners van Nederland
Als je dit al gedoneerd hebt, doe je uiteraard mee