Workshops

De 4 pijlers van CREAMOES komen in de aangeboden workshop sterk naar voren:
verbinding, eigenwaarde, zelfvertrouwen en (talent)ontwikkeling.

De workshops duren 30 tot 45 min en deze zijn interactief, met hier en daar wat leuke oefeningen ertussen. Het is dus niet alleen maar luisteren, luisteren, luisteren, maar vooral ook doen en ervaren.

 

De woorden die je gebruikt en uitspreekt hebben impact op wat je denkt. Doe je hier actief iets mee, dan kun je controle uitoefenen over hoe je denkt over jezelf. Tijdens de workshop ‘Woorden hebben kracht’ krijgen de kinderen hier tools voor; hoe kies je bewust voor positieve woorden en gedachten én hoe draagt dit bij aan een positief zelfbeeld. De workshop is geschikt voor verschillende doelgroepen.

 

Als eigenaar van CREAMOES en organisatrice van KidsFest kan Gwendolyn het niet laten om ook zelf een workshop te geven. Op KidsFest geeft ze de workshop ‘catwalk lopen’. In deze workshop draait het niet om the perfect walk, maar om je confidence. Zelfvertrouwen is één van de pijlers van CREAMOES en dit uit zich ook in hoe je je presenteert. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en voor zowel jongens als meisjes.

 

 

iishasworld Academy geeft de workshop “ondernemen voor kinderen”. Tijdens deze workshop worden verschillende onderwerpen behandeld. Denk hierbij aan;
– hoe begin je met ondernemen?
– ⁠wat komt er bij ondernemen kijken?
– ⁠welke business kun je starten op jonge leeftijd?
– ⁠stukje marketing

Dit alles doen we kindniveau zodat elk kind die aan de workshop deelneemt, begrijpt waar het over gaat en enthousiast wordt om te starten met een eigen onderneming.

 

Ontdek de kracht van verbeelding met onze spannende Visionboard workshop voor kinderen! Stap in een wereld vol kleur, creativiteit en mogelijkheden terwijl we samen dromen omzetten in realiteit. Laat je kinderen zichzelf uitdrukken, hun doelen stellen en hun toekomst vormgeven op een speelse en inspirerende manier. Laat hun verbeelding de vrije loop en zie hoe ze hun dromen tot leven brengen op een prachtig visionboard. Het is meer dan alleen knippen en plakken; het is een reis van zelfontdekking en empowerment.

 

 

 

Share the Post:

Maak kans op een CREAparty
Popcorn & Suikerspin
2 uurtjes, max 50 personen

Doneer minimaal €25,- voor
KidsFest en ding mee naar deze prijs!

Alleen voor inwoners van Nederland
Als je dit al gedoneerd hebt, doe je uiteraard mee