KidsFest

Kids Indoor Festival

4 mei 2024 - TaborKerk, Maasstraat 2

Pak je kans voor een dag vol muziek, creativiteit en ontspanning – Speciaal voor kinderen.

High Lemon

Wil je de buik van je kind lekker verwennen? Dan kan dit met een High Lemon. De tafel wordt supermooi gedekt en je kind wordt bediend. Tijdens het smullen is er ook nog iets leuks te doen. Wat dat is, dat is nog even een verrassing. Er zijn beperkt plekken voor de High Lemon. Zie hieronder voor meer informatie. 

TICKETS ZIJN TE RESERVEREN!

Hét indoor festival van Purmerend is op 4 mei te bezoeken in de Taborkerk, Maasstraat 2. 

Er is van alles te beleven! Denk aan een markt, waar verschillende plaatselijke en landelijke ondernemers staan, waaronder ook kindondernemers! De sfeer wordt gemaakt door 2 kinder DJ’s, dus de voetjes mogen van de vloer. 

De kleine zaal is er voor educatie. Er wordt door een special guest voorgelezen en wie weet is er nog meer. We hebben ook aan ontspanning gedacht! Een stoelmassage speciaal voor kinderen,
360 photobooth en hairextentions.  

Ontvangsthal

In de ontvangsthal kun je even lekker bijkomen van alle drukte. Je kunt ervoor kiezen om op de bank te hangen, maar er zijn ook kleurplaten. 

Ticketprijzen KidsFest

We zijn blij om te kunnen melden dat het event GRATIS is!! Reserveer wel nog even je ticket, zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen we kunnen verwachten. 

Kinderen dienen wel onder begeleiding van een meerderjarige te komen. 

High Lemon €3,50 per kind

Tijdsblokken

  • 12.00 – 12.45
  • 13.00 – 13.45
  • 14.00 – 14.45
  • 15.00 – 15.45

Alles is halal en vegetarisch is mogelijk.  Indien je kind vegetarisch eet,  stuur dan even een mailtje naar info@creamoes.nl. Met allergieën kan geen rekening gehouden worden.

Het aanbod

Bekijk welke marktvendors allemaal op de markt aanwezig zijn.
Benieuwd naar welke workshops er zijn?
Wat is er allemaal aan entertainment?

Nieuws en updates

april 3, 2024

Entertainment

Op KidsFest is er het volgende aan entertainment:     In de grote zaal draait DJ G-Vencio. Met zijn opzwepende beats zorgt hij voor de sfeer terwijl jij geniet van al het moois en lekkers op de indoormarkt.         DJ Jayano is ook van de partij!!!! Afwisselend

maart 17, 2024

CREAkid DJ G-Vencio

Seriously!!! Ik was flabbergasted toen ik hoorde dat deze jongen, Giomar, bezig is met het DJ vak. En toen ik video’s zag, was ik direct verkocht! So smooth, superrustig staat hij achter zijn draaitafel, terwijl hij ondertussen gewoon dikke mixes ...

maart 11, 2024

KidsFest 4 mei

De komende tijd ga je steeds meer informatie voorbij zien komen over het indoorfestival welke door CREAMOES wordt georganiseerd. De flyer is af en de kaartverkoop is al gestart. Er zijn superearlybirdtickets te koop. Deze zijn voor kinderen van 4-12 ...

Veelgestelde vragen

Hier kun je alles lezen wat je wilt en moet weten over KidsFest.

Algemene informatie

Wie organiseert KidsFest

KidsFest wordt georganiseerd door Gwendolyn Heath, eigenaar van CREAMOES. Zij zet zich in voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en vond dat het tijd was voor Purmerends indoor festival. Meer over Gwendolyn kun je hier lezen. 

KidsFest vindt plaats op 4 mei 2024

Het adres waar KidsFest wordt gehouden is in de Taborkerk, Maasstraat 2, Purmerend

Voor iedereen! Alleen nét ietsje meer voor kinderen van 4-12jr

We zijn blij om te kunnen melden dat het event GRATIS is!! Reserveer wel nog even je ticket, zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen we kunnen verwachten. 

Kinderen dienen wel onder begeleiding van een meerderjarige te komen. 

€3,50 per kind

 

Tijdsblokken

  • 12.00 – 12.45
  • 13.15 – 14.00
  • 14.30 – 15.15
  • 15.45 – 16.30

Alles is halal en vegetarisch is mogelijk.  Indien je kind vegetarisch eet,  stuur dan even een mailtje naar info@creamoes.nl. Met allergieën kan geen rekening gehouden worden.

Auto

Graag alleen als je geen lange afstand kunt lopen en/of niet uit Purmerend komt. Alle andere gasten vragen we om met het OV te komen, te lopen of met de fiets/brommer te komen. Let op: er is een parkeerplaats bij de Vomar, maar deze is met een blauwe kaart! 

Er zijn veel werkzaamheden in de buurt. 

Bus

Het is vanaf station Purmerend niet handig om een bus te pakken. Hiervoor moet je namelijk 8 min lopen en daarna zit je 3 min in de bus om vervolgens weer 7 min te lopen. Dan kun je beter met de trein naar Purmerend Overwhere en van daaruit lopen. Raadpleeg vooral ook 9292.nl

Trein

Uitstappen op station Purmerend Overwhere. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen. Kijk op NS welke trein je het best kunt nemen en gebruik voor de looproute Google maps. 

Informatie KidsFest

Kun je ook zonder reservering binnen komen?

In verband met het maximaal aantal personen die we tegelijkertijd binnen mogen hebben, kunnen we dit niet garanderen. Maar we verwachten en in- en uitloop van bezoekers die alleen voor de markt komen, dus de kans zit er wel in. Het is het beste om een kaartje te reserveren. 

Er kan zowel per pin als contant betaald worden. Op welke manier er betaald kan worden, is afhankelijk van de ondernemer.

Nee, dit is niet toegestaan. Er is eten en drinken te koop op het festival.

Er mag geen drugs gebruikt worden. Er wordt door de Taborkerk wel wijn en bier verkocht, maar alleen aan 18+. Hou er rekening mee dat je op een kinderfestival bent en dus je alcoholgebruik dient te matigen. 

Alleen kinderen mogen gebruik maken van de stoelmassage. De 360 photobooth is voor iedereen, maar kinderen hebben wel voorrang. 

Voor de High Lemon zijn er tickets in de verkoop.

Dit is mogelijk, maar we kunnen in verband met het max aantal personen die binnen mogen zijn, niet garanderen dat je weer naar binnen kunt. Als je naar buiten gaat en het blijkt dat het vol is wanneer je terugkomt, dan zul je moeten wachten tot er mensen vertrekken. 

Jazeker zijn deze er. Mail vooral om het sponsorpakket te ontvangen.

Donateurs

KidsFest bedankt de volgende donateurs:

Emmie Emmie, Raoni Babel, Deborah Babel, Clau K, Tanja velland, Refs Army, Selfcarejars Handmade, Chike Kotzebue, Mandy Mphaphuli, Militsha Vrij, Marianne (namens ZVVT) Dorder-Servet, Errol Babel, Charlene Woerdings, Cheryl Rosheuvel, Maureen Nunes, Romayco Babb, Lucy Slooves, Thomas van Interfair, Cyrelle Calinda, Rebecca Koffa, Monique Adriaans, Orville Breeveld en alle anonieme gevers. 

Doneren is nog mogelijk via GoFund

Sponsors

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dit event is tot stand gekomen op initiatief van CREAMOES

Maak kans op een CREAparty
Popcorn & Suikerspin
2 uurtjes, max 50 personen

Doneer minimaal €25,- voor
KidsFest en ding mee naar deze prijs!

Alleen voor inwoners van Nederland
Als je dit al gedoneerd hebt, doe je uiteraard mee