Mijn reis naar jeugdempowerment

In 2000 rondde ik mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk af, met als profilering jeugdhulpverlening. Als jongere zat ik in een theatergroep en wij hadden een stem! Er werd naar ons geluisterd. Dit wilde ik toekomstige jongeren ook geven! Tijdens mijn studie Culturele en Maatschappelijke Vorming richtte ik een theatergroep op. Ik gaf de jongeren een […]

Nieuwtjes

Podcast interview multipotential

Vandaag werd ik door Catelijne Gerlag geïnterviewd voor haar podcast. Het werd een mooi gesprek over hoe ik als supermultipotential tot CREAMOES ben gekomen. Welke weg heb ik daarvoor afgelegd en hoe is het om een multipotential te zijn?
In de afgelopen jaren heb ik steeds in seizoenen gewerkt en veelal kreeg ik de opmerking dat ik steeds iets anders deed en niets afmaakte. Dit is iets waar veel andere multipotentials mee te maken krijgen. Wat doet het met je, als je dit hoort? Dit en meer zie je in dit interview

Creamoes review

Hoe tof is het om van een organisatie terug te horen dat ze het fijn vonden dat je er was? Operationeel manager Brenda van BSO De Zuidpool van Kinderopvang Purmerend was erg te spreken over het boek CREAMOES – mix van taal, spel en multimedia en zag aan de kinderen dat zij ook genoten van mijn voorleessessie. Het boek heeft verhalen met verschillende onderwerpen en na ieder verhaal heeft het vragen om de interactie aan te gaan met de kinderen. En wat mooi om te zien hoe ieder kind zijn/haar eigen mening heeft en dat hier ook de veilige ruimte voor gecreëerd wordt om deze met elkaar te delen. Ik ben zo dankbaar voor dit soort momenten. Een prachtige feedback is voor mij dan ook een kerst op de taart.

Binnenkort: Een samenwerking die je niet wilt missen!

Er komt een hele toffe samenwerking aan!
Iemand waar ik zelf heel trots op ben en waar ik graag klant van ben, heeft mij benaderd voor een dope promo. Het toffe is dat hij en zijn gezin weer fan zijn van CREAMOES. Hoe gaaf dan om onze krachten te bundelen. I love it.
Stay tuned!!! Soon kom ik met meer info.

CREAMOES theaterstuk

CREAMOES heeft onlangs een schrijver ingehuurd voor het schrijven van een theaterstuk.
De eerste scènes zijn binnen en die zijn al veelbelovend. Heel benieuwd hoe het volledige stuk eruit gaat zien.

Maak kans op een CREAparty
Popcorn & Suikerspin
2 uurtjes, max 50 personen

Doneer minimaal €25,- voor
KidsFest en ding mee naar deze prijs!

Alleen voor inwoners van Nederland
Als je dit al gedoneerd hebt, doe je uiteraard mee