Mohsen
(geboortejaar 2014)

Mohsen Customs is het creatieve brein Mohsen, een jonge schoenenkunstenaar die -na een periode van gepest worden- besloot om zijn passie voor schoenen om te zetten in een vorm van artistieke expressie. Het customizen van schoenen begon voor hem als een uitlaatklep; een manier om rust te vinden en zijn gedachten te kanaliseren. 

Met elke unieke aanpassing die hij maakt, brengt hij een deel van zijn jeugdige energie en frisse perspectief over op het canvas dat we allemaal kennen als onze schoenen. 

Via zijn onderneming wil Mohsen andere kinderen inspireren en hun laten zien dat je het negatieve kunt ombuigen in iets positiefs. Hierdoor staat Moshen Customs voor meer dan alleen de transformatie van een paar sneakers. Hij geeft een duidelijk statement; door een positieve blik op de toekomst, ga je kleurrijker en steviger in je schoenen lopen.

Mohsen customized veelal Nikes, maar iedere andere witte schoen is ook mogelijk. Zolang de schoen maar wit is en een leerachtige uitvoering heeft, kan Mohsen Customs jou van dienst zijn. 

Bedrijfsnaam

Mohsen Customs

Productinformatie

Schoenen customizen

Prijs

Splatter design €30
Het schilderen van de schoen €45

Stay connected

Maak kans op een CREAparty
Popcorn & Suikerspin
2 uurtjes, max 50 personen

Doneer minimaal €25,- voor
KidsFest en ding mee naar deze prijs!

Alleen voor inwoners van Nederland
Als je dit al gedoneerd hebt, doe je uiteraard mee