Zoë
(geboortejaar 2015)

Selfcare.jars.handmade is een uniek en inspirerend concept dat bij moeder begon als een persoonlijk project voor familie en vrienden. Het idee ontstond uit het verlangen om potjes met health tips te creëren voor volwassenen en tieners. Dochter Zoë raakte zelf ook hierdoor geïnspireerd en heeft dit opgepakt en vertaald naar een prachtig product: Selfcare Jars in het Nederlands voor kinderen. 

Selfcare.jars.handmade ontwerpt positieve quotes die kinderen aanmoedigen en hun zelfvertrouwen stimuleren. Elke quote komt op een strook papier en deze wordt keurig opgerold en met een elastiek verzegeld. Vervolgens worden deze kleine rolletjes vol inspiratie in met zorg gelabelde potjes gestopt.

Selfcare Jars zijn meer dan een product; ze zijn een ervaring die bedoeld is om elke dag positief mee te starten. Ze bevatten wijsheden die de jonge geest voeden en sterken. Koop vooral 2 Selfcare Jars: één voor jezelf en één om cadeau te doen aan een ander, zodat je niet alleen je eigen leven verrijkt, maar ook positiviteit verspreidt.

Bedrijfsnaam

Selfcare Jars Handmade

Productinformatie

Potjes gevuld met quotes

Prijs

Een Selfcare KIDS jar met meer dan 90 quotes kost €12,95 
Een selfcare mini KIDS jars met 15 quotes kost €4,95

Stay connected

Maak kans op een CREAparty
Popcorn & Suikerspin
2 uurtjes, max 50 personen

Doneer minimaal €25,- voor
KidsFest en ding mee naar deze prijs!

Alleen voor inwoners van Nederland
Als je dit al gedoneerd hebt, doe je uiteraard mee