Studiedagen? Schakel CREAMOES in

Zoek je een manier om studiedagen effectiever te maken voor je lerarenteam, zonder ouders in de steek te laten?

Met CREAMOES’ creatieve en educatieve dagprogramma hou je kinderen betrokken, terwijl jij je focust op lerarenontwikkeling. Verhoog ouderstevredenheid en verbeter je diensten. Onderscheid je als een school die ieders behoeften begrijpt.

Check de beschikbaarheid en laat onze creatieve docenten aan de slag gaan. Zo simpel is het!

Creatieve studiedag-opvang die ouders en scholen ontzorgt

Unieke studiedagopvang met creatieve en educatieve workshops door onze ervaren docenten. Dagprogramma van 8.30-14.30 uur voor 8 groepen, elk met maximaal 25 kinderen.

Maak studiedagen bijzonder met StuDivers.

Pen je hart

Interactieve workshop waar kinderen via opdrachten en praktische tips een eigen tekst schrijven. Onderwerpen die we behandelen:

  • De 5 W’s voor een sterke basis
  • De kunst van improviseren
  • Vind je inspiratiebronnen
  • Overwin je schrijfblokkades

Ideaal voor kinderen vanaf groep 5.

Paracord designs

Een boeiende workshop waarin kinderen hun eigen armbanden en sleutelhangers leren maken van paracords. Deze creatieve en educatieve activiteit stimuleert niet alleen de fijne motoriek, maar introduceert de leerlingen ook in de wereld van handgemaakte kunst en design

Ideaal voor kinderen vanaf groep 5.

Creatief t-shirt verven

CREAMOES biedt een unieke en leerzame ervaring waarbij kinderen hun eigen T-shirts kunnen verven en kleuren. Deze creatieve workshop stimuleert de artistieke vaardigheden van de leerlingen en zorgt voor een memorabele studiedag

Ideaal voor kinderen vanaf groep 1 en 2

Woorden hebben kracht

Ontdek hoe de woorden die kinderen gebruiken hun leven kunnen vormgeven. Deze unieke dienst leert scholieren het belang van positief taalgebruik en de invloed ervan op hun welzijn en prestaties.

Ideaal voor kinderen vanaf groep 5

Own it!

Bedenk gepersonaliseerde affirmaties en laat deze vakkundig ontwerpen in Adobe Illustrator. De unieke ontwerpen kunnen ook op t-shirts worden getekend.

Ideaal voor kinderen vanaf groep 5

Lekker kleien

Kinderen duiken in de wereld van klei en verf met deze unieke workshop. Ze krijgen de kans om hun eigen naam of een thema van de school in kleivormen uit te drukken, en deze vervolgens zelf te beschilderen.

Ideaal voor kinderen van groep 1 en 2

Reviews

Schrijfworkshop “Pen je hart”

“Inspirerend en motiverend, dat is wat er bij mij opkomt als ik Gwendolyn Heath zou beschrijven. Tijdens de presentatie van haar boek “Creamoes” heb ik met plezier gekeken naar haar enthousiasme en de mogelijkheid tot verbinden. Tijdens de schrijfworkshop “Pen je hart” geeft ze de deelnemende kinderen vertrouwen en handvatten mee om zelf een verhaal te kunnen schrijven. Rustig maar gestaag werkt ze respectvol samen met de kinderen naar een mooi resultaat.

Het uitdelen van een echt “Pen je hart” schrijfworkshop certificaat is de kers op de taart. Na anderhalf uur pittig doorwerken, verlaten de kinderen moe maar voldaan de workshop.

Ze haalt het beste uit de kinderen.”
Lilian Leber - programmeur
Bibliotheek Waterland.

Workshop voorlees sessie

De kinderen van onze BSO de Zuidpool ontvingen een speciale gast op de locatie: Gwendolyn Heath. Deze Purmerendse duizendpoot is moeder van 2 kinderen én schrijfster van het kinderboek Creamoes. Dit boek is een creatieve mix van taal, spel en multimedia en geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor elke leeftijd is dit boek op een andere manier te beleven.

Het boek heeft 26 verhalen vol met letters, getallen en spreekwoorden. Door de verschillende thema’s heb je veel stof om over te praten met de kinderen. Ontzettend goed en leerzaam! Gwendolyn voelt de groep kinderen goed aan en speelt hier interactief op in. De kinderen vonden het zo leuk dat ze niet wilden stoppen met luisteren naar de verhalen.
Brenda - operationeel manager.
BSO de Zuidpool

Breng creativiteit naar jouw schoolMaak kans op een CREAparty
Popcorn & Suikerspin
2 uurtjes, max 50 personen

Doneer minimaal €25,- voor
KidsFest en ding mee naar deze prijs!

Alleen voor inwoners van Nederland
Als je dit al gedoneerd hebt, doe je uiteraard mee